Tandretning

Behandling med tandretning - bliv glad for tænderne igen

Vi udfører tandretning/ regulering til voksne med Invisalign, Inman Aligner samt kosmetiske udvendige og indvendige bøjler

Behov for tandretning kan opstå som følge af såvel kosmetiske som funktionelle behov. Det er en udbredt misforståelse, at tandretning kun kan udføres på børn og unge, mens tænderne er i vækst. Også voksne personers tænder kan med fordel reguleres

Vi tilbyder tandregulering hos voksne i forbindelse med problemer med tyggemuskler og kæbeled, manglende tænder samt tandvandringer forårsaget af parodontose. Desuden udfører vi tandretninger med udgangspunkt i kosmetiske behov.

Moderne behandlingsmetoder af tandretning

Moderne behandlingsmetoder betyder, at tandretning ikke nødvendigvis længere er forbundet med store, faste bøjler (togskinner). Hos Kbhtand.dk anvender vi de patenterede metoder Inman Aligner og Invisalign, som er designet til at kunne rette de forreste tænder i over- og underkæben.

Behandlingstiden er med de nye metoder bragt ned til et minimum. De fleste tandretninger vil kunne gennemføres på 3-6 måneder.

Inman Aligner arbejder med et let, affjedret tryk på de tænder, som ønskes flyttet. Den aftagelige bøjle sørger for hurtigt og effektivt at guide dine fortænder til den ønskede tandstilling.

Invisalign er ligeledes en aftagelig bøjle. Den gennemsigtige bøjle anvendes 22 timer i døgnet.

I løbet af behandlingen møder du til opfølgende kontrol, så vi er sikker på, at din tandretning forløber planmæssigt.

Tandretninger og reguleringer foretages desuden med konventionelle udvendige og indvendige bøjler.

Kontakt venligst klinikken på telefon: 70897169 eller mail: klinik@kbhtand.dk, for yderligere oplysning om tandretning.