Akutbehandling

Akut tandlæge i København

Har du brug for en akut tandlæge i København?

Da tandpine hører til en af de mest ubehagelige former for smerter, er en hurtig og effektiv behandling altafgørende. Af samme årsag garanterer vi hos Tandlægerne ved Nørreport, at vores patienter får en tid samme dag, som de ringer, når de får brug for en akut tandlæge i København.

Kontakt os på 33 15 35 30 eller via. vores booking formular, så finder vi en tid til dig så hurtigt som muligt.

Du finder os på Nørre Voldgade 27, lige ved siden af Nørreport, og klinikken er derfor nem at komme til med både bus, s-tog og metro.

Smertefri og kompetent behandling

Tandlægerne ved Nørreport er et professionelt hold af fem tandlæger og fire klinikassistenter med faglige kompetencer til at tage sig godt af dig, hvis du pludselig får behov for en akut tandlægetid i København. Da vi er flere tandlæger på klinikken, har vi desuden større fleksibilitet til at finde tid til akutte patienter.

Vi udfører alle tandbehandlinger på klinikken, og du får ligeledes samlet alle dine behov for akut behandling hos én og samme tandlæge i København. Vi deltager alle løbende i efteruddannelse for at holde vores viden up-to-date, og klinikken er udstyret med det nyeste udstyr, så du er sikret en kompetent og tidssvarende behandling, når du besøger os med behov for en akut tandlæge i København.

Ikke mindst er det vores mål, at alle behandlinger udføres smertefrit og i trygge rammer. Vores nyeste kollega Shiman Farkish har desuden stor erfaring med at behandle nervøse patienter, og du kan derfor trygt besøge os, hvis du lider af tandlægeskræk.

Akut tandlæge - uden for åbningstid

Vi har aldrig ferielukket men holder dog lukket søndage og helligdage. Hvis du ønsker tid hos en akut tandlæge i København udenfor vores åbningstid, henviser vi til Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø.

Tandlægevagten holder åbent alle dage kl. 20.00 – 21.30. Weekender og helligdage desuden kl. 10.00 – 12.00.

Kun personlig henvendelse. Ingen telefonisk konsultation.

Al behandling foregår kun mod kontant betaling. Betaling for behandling på børn under 18 år afregnes dog direkte med kommunen. Husk gyldigt sygesikringskort.

 

Kunne du tænke dig et par hvide tænder? Læs her om tandblegning