Akutbehandling

Akut tandlæge i København

Har du brug for en akut tandlæge i København?

Da tandpine hører til en af de mest ubehagelige former for smerter, er en hurtig og effektiv behandling altafgørende. Af samme årsag garanterer vi hos Tandlægerne ved Nørreport, at vores patienter får en tid samme dag, som de ringer, når de får brug for en akut tandlæge i København.

Kontakt os på 33 15 35 30 eller via. vores booking formular, så finder vi en tid til dig så hurtigt som muligt.

Du finder os på Nørre Voldgade 27, lige ved siden af Nørreport, og klinikken er derfor nem at komme til med både bus, s-tog og metro.

Smertefri og kompetent behandling

Tandlægerne ved Nørreport er et professionelt hold af fem tandlæger og fire klinikassistenter med faglige kompetencer til at tage sig godt af dig, hvis du pludselig får behov for en akut tandlægetid i København. Da vi er flere tandlæger på klinikken, har vi desuden større fleksibilitet til at finde tid til akutte patienter.

Vi udfører alle tandbehandlingerklinikken, og du får ligeledes samlet alle dine behov for akut behandling hos én og samme tandlæge i København. Vi deltager alle løbende i efteruddannelse for at holde vores viden up-to-date, og klinikken er udstyret med det nyeste udstyr, så du er sikret en kompetent og tidssvarende behandling, når du besøger os med behov for en akut tandlæge i København.

Ikke mindst er det vores mål, at alle behandlinger udføres smertefrit og i trygge rammer. Vores nyeste kollega Shiman Farkish har desuden stor erfaring med at behandle nervøse patienter, og du kan derfor trygt besøge os, hvis du lider af tandlægeskræk.

Akut tandlæge - uden for åbningstid

Vi har aldrig ferielukket men holder dog lukket søndage og helligdage. Hvis du ønsker tid hos en akut tandlæge i København udenfor vores åbningstid, henviser vi til Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø.

Tandlægevagten holder åbent alle dage kl. 20.00 – 21.30. Weekender og helligdage desuden kl. 10.00 – 12.00.

Kun personlig henvendelse. Ingen telefonisk konsultation.

Al behandling foregår kun mod kontant betaling. Betaling for behandling på børn under 18 år afregnes dog direkte med kommunen. Husk gyldigt sygesikringskort.

 

Kunne du tænke dig et par hvide tænder? Læs her om tandblegning

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan behandles akut tandpine?

  • Det første skridt, er at kontakte en akut tandlæge for at få en aftale så hurtigt som muligt, så tandlægen kan vurdere din tilstand og foretage den rette behandling. Indtil du skal til tandlægen, kan du tage smertelindrene medicin eller skylde munden med saltvand for at lindre smerten. 

Hvornår skal jeg kontakte akut tandlægen?

  • Du skal kontakte en akut tandlæge, hvis du oplever symptomer som: intens og vedvarende tandpine, tandskader eller traumer, betændelse og hævelse, pludselig følsomhed over for varme eller kulde, tabt fyldning eller tandkrone. 

Kan man blive syg af tandpine?

  • Tandpine i sig selv er ikke en sygdom, men et symptom på en underliggende tandlidelse eller tandproblem. Ubehandlede tandproblemer eller tandpine kan føre til komplikationer, som kan påvirke din generelle sundhed og velvære. Har du tandpine kan du have svært ved at spise, tale, sove og udføre daglige aktiviteter normalt. 

Hvorfor får jeg tandpine?

  • Du kan få tandpine hvis du har: tandkaries (hulrum), tandabsces (infektion i tanden eller i det omkringliggende væv), tandkødsbetændelse (gingivitis), tandfraktur, tandekstraktion eller tandfølsomhed. 

Hvad koster en akut tandbehandling? 

  • Prisen på en akut tandbehandling kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder den specifikke tandlægepraksis, geografiske placering, typen og omfanget af behandlingen samt eventuelle nødvendige procedurer eller materialer. 

Kan jeg kontakte en akut tandlæge uden for normale åbningstider?

  • Det er muligt at kontakte vores akut tandlæge uden for normale åbningstider i tilfælde af tandpine eller tandproblemer, som kræver øjeblikkelig behandling.